fbpx

AS GALLERIA HAPPY HOUR

|
00
Hours
|
00
Minutes
|
00
Seconds
HAS END

As Galleria (Top1) Premium Reseller Bawal Exclusive Malaysia

Dunia perniagaan bukanlah satu bidang yang asing lagi bagi penduduk di negeri Kelantan.

Kebanyakan usahawan yang berjaya di Malaysia berasal dari negeri Cik Siti Wan Kembang.

Anak kebanggaan Negeri Kelantan iaitu Neelofa merupakan contoh tokoh usahawan yang berjaya di Malaysia dan terkenal di peringkat antaranbangsa. Juga pernah tersenarai sebagai Wanita Terkaya Asia Tenggara Bawah 30 oleh majalah Forbes.

Datin Maziah Mohamed (pengasas Almas Beauty) dan Datuk Steve Stim (pengasas secret receipe) juga berasal dari Kelantan dan merupakan anak jati Kelantan yang berjaya mengembangkan bisnes mereka ke peringkat antarabangsa.

Dunia perniagaan boleh dikatakan dunia yang paling mencabar dan orang Kelantan adalah orang yang paling berani dan bijak !

Anak-anak kelahiran Kelantan yang menetap di dalam negeri dan merantau sudah cenderung untuk berniaga kerana dunia bukanlah satu bidang yang asing lagi bagi orang Kelantan

Memang rata-rata orang Kelantan, mereka lebih gemar untuk berniaga dan pandai berdikari mencari sumber pendapatan sendiri.

Mereka bijak mencari peluang dan menggunakan peluang yang ada.

Sebagai contoh, jika mereka hendak berniaga, mereka akan fokus dan memulakan perniagaan di tempat yang menjadi tumpuan peniaga dan juga orang ramai.

Peniaga-peniaga akan sentiasa menjaga hubungan baik dan bertimbang rasa sesama mereka.

Mereka saling melengkapi antara satu sama lain dan akan mencuba sebaik mungkin untuk mengelakkan persaingan.

Tahukah anda bahawa ada yang mengatakan bahawa orang Kelantan merupakan orang paling terkaya di Malaysia.

Kelantan dilaporkan antara negeri yang mencatatkan aliran tunai paling tinggi berbanding negeri-negeri lain di Malaysia.

Majoriti penduduknya membeli belah tanpa kad kredit dan hanya menggunakan wang tunai semata-mata.

Sebagai contoh, jualan tunai di hypermarket Kota Bahru, Kelantan mencatatkan rekod antara yang tertinggi di Malaysia.

Sebilangan besar rakyat Kelantan boleh berbelanja mengikut kemahuan tanpa kebergantungan terhadap penggunaan kad kredit.

Di Kelantan, ada satu pembekal tudung terkenal tudung bawal exclusive iaitu As Galleria.

As Galleria merupakan butik bawal exclusive paling terhot di Kelantan. Rata-rata pengunjung yang mahu membeli tudung bawal exclusive akan datang ke As Galleria dulu.

Owner butik As Galleria sangat peramah orangnya dan beliau merupakan antara usahawan yang berjaya di Kelantan.

As Galleria Butik merupakan butik Premium Bawal Exclusive Terbaik di Malaysia.

As Galleria telah menerima anugerah “First Top 1 Premium Reseller” terbaik Bawal Exclusive di Kelantan.

Dan telah menerima anugerah tersebut selama 4 tahun berturut-turut.

Butik As Galleria dirasmikan oleh Managing Director Swarovski, Mr Sebastian Cox & team nya pada tahun 2010.

Jadi tidak hairanlah, rata-rata orang yang mahu membeli tudung bawal exclusive akan pergi ke bawal As Galleria dulu kerana kualitinya dijamin 100% menggunakan batu Swarovski serta mempunyai pelbagai pilihan tudung yang mana rakyat Kelantan tertumpu di sini.

Butik As Galleria juga menerima beribu-beribu feedback yang positif dan rata-rata pelanggan sangat berpuas hati dengan setiap pembelian yang ditawarkan setanding dengan harga dan kualiti.

Kini, ada 2 Cawangan Butik AsGalleria iaitu di Kota Bharu dan Tanah Merah atau Cikpuan juga boleh membuat pembelian di website dengan melayari www.asgalleria.com.

Jadi tidak hairanlah butik As Galleria sentiasa menjadi pilihan rakyat Kelantan untuk mencari tudung yang mana kualitinya dijamin 100%, selesa dan sesuai di gayakan ke mana sahaja walaupun gaya santai.

Jika anda sedang mencari tudung bawal exclusive yang readystock serta mempunyai pilihan warna dan design yang menarik? Dapatkan tudung bawal exclusive dari As Galleria.

Bawal exclusive ini tidak sama seperti tudung bawal biasa sebab material serta kualiti tudung ini adalah amat berbeza dengan tudung yang biasa temui di pasar raya atau pusat membeli belah.

Tudung bawal premium adalah tudung yang dilengkapi dengan batu swarovski original dan akan membuatkan tudung tersebut kelihatan amat cantik dan bersinar.

Setiap design bawal exclusive dari As Galleria pula didatangkan dengan pelbagai jenis warna yang bersesuaian dengan penampilan atau kulit wajah anda.

Yang pasti, setiap tudung bawal ini boleh digunakan untuk apa sahaja majlis atau aktiviti harian anda.

Kenapa Anda Perlu Memilih Bawal Exclusive dari As Galleria ?

Memang ada banyak kedai atau syarikat yang mengeluarkan tudung bawal exclusive, tetapi As Galleria merupakan premium butik yang mengeluarkan bawal yang dijamin berkualiti serta mempunyai design yang cantik.

Juga mempunyai banyak pilihan warna dari jenis warna bold hingga pastel. Jika anda pertama kali berkunjung di butik ini, anda pasti rambang mata melihat pelbagai pilihan warna tudung yang ada.

Disebabkan butik As Galleria selalu mendapat permintaan yang tinggi, sebulan sekali mereka akan restock design-design dan warna-warna yang hot demi kepuasan hati pelanggan mereka.

Ikuti artikel ini untuk mengetahui kenapa bawal exclusive dari As Galleria menjadi pilihan ramai wanita Kelantan.

https://asgalleria.my/tudung-bawal-exclusive-pilihan-wanita-cantik-kelantan/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hi Gorgeous!
Login / Register

[search_form_shortcode]