fbpx

AS GALLERIA HAPPY HOUR

|
00
Hours
|
00
Minutes
|
00
Seconds
HAS END

Anugerah Top Premium Reseller Bawal Exclusive

Anugerah Top Premium Reseller

Bila sebut As Galleria pasti nya terbayangkan butik Bawal Exclusive yang mewah di negeri Kelantan. Tetapi tidak ramai yang tahu perjalanan disebalik kejayaan itu. Melihat kepada sosok pemilik nya seorang Wanita pasti nya ramai yang ragu-ragu pada mulanya. Tetapi lihatlah sekarang bagaimana kejayaan demi kejayaan yang dibina oleh beliau. Seorang Wanita yang cekal dan hebat, pantas untuk dijadikan seorang idola kepada wanita -wanita diluar sana yang mengimpikan kejayaan.

As Galleria telah menerima anugerah Top Premium Reseller dari tahun 2015 hingga 2021 yang terbaru. As galleria telah menerima anugerah ini selama 7 tahun berturut-turut. Anugerah yang sangat membanggakan untuk Bos kami Puan Rabiatuhasmak Hj Ghani. Tahniah diucapkan. Sangat hebat dan menjadi inspirasi kami sebagai Team AG . Terima kasih telah memilih kami sebagai sebahagian daripada keluarga besar AG.

Terkenal di Kelantan dengan personaliti yang mesra dan ramah. Tidak hairan lah mengapa Kak As semakin dikenali dan disenangi ramai. Bertuahlah pelanggan yang datang dan berpeluang berjumpa sendiri dengan Kak As.
3 Comments

  1. Tahniah team AS Galleria. Dalam banyak banyak BE reseller, yang ni yang terpaling maju siap boleh 3x payment. Memang ini yang kebanyakan buyer cari. Tqq kak mudahkan urusan kami tuk beli & gayakan BE. Semoga terus kekal cemerlang kak

  2. congratulations kak as.. proud of u.. moga terus success .. didoakan agar kak as sekeluarga dan team asgalleria sentiasa didlm lindungan Allah SWT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hi Gorgeous!
Login / Register

[search_form_shortcode]